Bemutatjuk a Canon PRO-1000-est

A rendkívüli színeket és részletességet kínáló imagePROGRAF PRO-1000 A2 asztali nyomtatóval káprázatos minőségben nyomtathat. A speciális 12-tintás rendszer az eredetihez hűen kelti életre a képeket. Olyan képet szeretne viszontlátni a papíron, mint a monitoron? Ez a megfelelő választás! Most akciósan kínálja Önnek az Interelektronik-Plusz Kft.

Mi a Canon imagePROGRAF PRO-1000-es előnye? Hogy a képek a nyomtatásnál egyáltalán nem veszítenek a minőségükből. Az új LUCIA PRO 12-tintás rendszerrel a nyomtatás hűen visszaadja képek eredeti arcát. A LUCIA PRO új fejlesztésű mikrokapszulás alapanyagával a színkezelés magasabb szintre kerül, szélesebb színskálával és több részlettel mint valaha. A színek széles dinamikatartománya és a sötétebb területek részletei lehetővé teszik, hogy fotóinak legapróbb részletei is megjelenjenek a nyomatokon, 10×15 cm-es lapoktól A2-es méretig.

Használja ki a gyors nyomtatással és pontos színvisszaadással járó előnyöket: a különböző hordozótípusoknak (fényes, matt és művészi papírok, valamint vászon) köszönhetően garantáltan olyan eredményhez juthat, amilyenhez csak szeretne.

A Canon Chroma Optimizer tintatechnológiával fényes papírra nyomtatva egységesen fényes eredmények érhetők el. A kinyomtatott képre alkalmazva a Chroma Optimizer szabályozza a felszíni csillogást, ezáltal természetes színvisszaadást garantál a bevonatos nyomatoknak. Így mély feketeszín-sűrűséggel rendelkező, és nemkívánatos bronzhatás nélküli képek készülnek.

Fantasztikus, semleges árnyalatú fekete-fehér nyomatokat készíthet a LUCIA PRO tintarendszer négy speciális monokróm tintájával – fotófekete, mattfekete, szürke, fotószürke.

A nagy kapacitású, 80 ml-es tintapatronoknak köszönhetően ritkábban kell tintát cserélni, a könnyedén kicserélhető karbantartó kazetta pedig növeli a nagy mennyiségű nyomtatás hatékonyságát. A nyomtató elején keresztül mind a 12 tinta egyszerűen betölthető a lebillenthető fedél alá.

Az imagePROGRAF PRO-1000 lehetővé teszi a Canon EOS fényképezőgépek tulajdonosainak, hogy képeiket magabiztosan nyomtathassák ki az erre a célra készült fotó- és nyomtatószoftverek, a Digital Photo Professional és a Print Studio Pro beépülő modul segítségével. Az egyedülálló Canon beviteli-kimeneti munkamenet segítségével a felhasználók Canon EOS képeiket szerkeszthetik és kinyomtathatják, miközben megőrzik a fotók eredetileg megörökített részletességét és tisztaságát.

Keresse most nálunk akciósan a készüléket! Az információkért érdeklődjön az Ineterelektronik-Plusz Kft.-nél!

Categories