Canon i-SENSYS MF411dw

Tökéletes fekete-fehér lézeres nyomtató kisebb irodákba, ami lapolvasóként és fénymásolóként is működik.
Az MF411dw egy Kifejezetten kisvállalkozások igényeire szabott fekete-fehér A4-es méretű többfunkciós lézernyomtató, ami Wi-Fi-kapcsolattal is rendelkezik. Az Apple AirPrint (iOS) és Mopria (Android) támogatásának köszönhetően irodánk munkatársai számos mobil készülékről nyomtathatnak. A Canon PRINT Business alkalmazással pedig további speciális funkciók széles köréhez férhetnek hozzá, és másodpercek alatt csatlakoztathatják az eszközt a Google Cloud Print fiókhoz.
A nyomtató 33 oldal kinyomtatására képes percenként és a kétoldalas nyomatokat is automatikusan kezeli. Az egyszerűen kezelhető 3,5”-es színes érintőképernyőnek, a 300 lapos papírtároló kapacitásnak és a gyors elsőnyomat technológiának köszönhetően csapatai hatékonyabban, megszakítások nélkül dolgozhatnak. Természetesen Biztonságos, ugyanis PIN-kóddal védett a nyomtatás.
A Canon minden-az-egyben kazetta kialakításának köszönhetően a folyamatos megbízhatóság és a megújult minőség minden egyes alkalommal biztosított, amikor tonerkazettát cserél, mivel ezzel minden fő elemet egyszerre cserélhet ki.
Előnyök:
– Automatikus kétoldalas nyomtatás
– Vezeték nélküli használat és megosztás
– Laptop és okostelefon csatlakoztatás
– Biztonságos, PIN-kóddal védett nyomtatás
– A minden-az-egyben kazettáknak köszönhetően egyszerűen karbantartható

Categories