Canon matt fotópapír

Cikksorozatunkban a Canon fotópapírjait mutatjuk be, amik közül kiválaszthatjuk a legalkalmasabb felhasználási módot. Elsőként a jöjjön a matt fotópapír!

A Canon matt fotópapírját fényképek, grafikus és szöveges anyagok nyomtatásához ajánljuk elsősorban. A Matte Photo Paper fotópapír kiváló minőségben, matt felülettel jeleníti meg a fényképeket, grafikus és szöveges anyagokat. Kreatív célokra, például üdvözlőlapokhoz, reklámokhoz és papírdíszekhez is használható.

Előnyei:

Matt, csillogásmentes felület
Ragyogó és élénk, tiszta képek
Kiválóan illik a Canon Lucia & ChromaLife100+ tintákhoz

Mikropórusos bevonatuknak köszönhetően a valódi Canon fotópapírok gyorsan beszívják a tintát, így a papír felületén nem marad fölösleges tinta. Így bármit is nyomtatunk az szinte azonnal megszárad! A ragyogó eredményt biztosító Matte Photo Paper kiválóan alkalmas élénk színű, de lágy felületű fényképek és grafikák nyomtatására. Kreatív célokra is használható – művészi munkákhoz például mindenképpen ezt a papírtípust válassza.

Egy életen át tartó garancia:

A Matte Photo Paper fotópapír kiválóan illik a Canon Lucia & ChromaLife100+ tintákhoz. A Canon FINE nyomtatófej, a Canon tinták és a valódi Canon fotópapírok együttesen védik a fényképeket a gázoktól és a fényhatásoktól, lehetővé téve, hogy az értékes emlékek több generáción át biztonságosan megmaradjanak.

További információkért forduljon bizalommal az Interelektronik Plusz KFT-hez.

Categories