Canon SELPHY – a hordozható nyomtatás előnyei

Sok ember számára fontos a kis méret és a hordozhatóság. Bizony ez már a Canonnál is elérhető! Nyomtasd ki a fotóidat okostelefonról vagy digitális fényképezőgépről – olyan minőségben, mintha laborban hívattad volna elő, bárhol, bármikor.

Bárhol tárolod is a képeidet, a SELPHY nyomtatókkal egyszerűen kinyomtathatod őket. Nyomtathatsz közvetlenül a fényképezőgépről, memóriakártyáról, USB-eszközről vagy számítógépről. Ha pedig a wifis modellek egyikét választod, akár a másik szobából is élvezheted a vezeték nélküli nyomtatás kényelmét. A SELPHY ezenkívül olyan kis méretű, hogy akár a nyaralásra, akár a buliba is magaddal viheted – így bárhol azonnal kinyomtathatod a képeket és megoszthatod a többiekkel az emlékezetes pillanatokat. Persze ne felejtsük el a munkát sem! A hordozható nyomtató nagyon praktikus fotósok számára, ha azonnal fotópapíron szeretnék látni a képeket.

A SELPHY-vel különböző méretekben nyomtathat, és akár több fotót is kinyomtathat egy oldalra az Elrendezés nyomtatása funkcióval, míg az Elcsúsztatott elrendezéssel gyönyörű montázsokat hozhat létre különböző színhatásokkal. A legjobb eredmény érdekében használja az Automatikus képoptimalizálás funkciót, amely automatikusan javítja a nyomat minőségét.

Készíts és nyomtass igazolványképeket személyes vagy hivatalos használatra az Igazolványkép-nyomtatás funkcióval. Válassz a szabvány méretek közül, vagy állíts be egyedi méretet, és nyomtass ki több igazolványképet egyforma vagy különböző méretben egyetlen lapon.

A Képoptimalizáló funkció érzékeli és kijavítja a kép hibáit: beállítja az arcok fényerejét és színét, miközben csökkenti a nemkívánatos zajt, így különlegesen tisztává és gazdaggá teszi a nyomatokat.

A festékszublimációs technológia labor minőségű nyomatokat biztosít, amelyek albumban tárolva akár 100 évig megőrzik eredeti szépségüket. A speciális védőbevonatnak köszönhetően a nyomatok tökéletesen száradnak, és nemcsak vízállóak, de az ujjlenyomatok és a karcolások sem látszanak meg rajtuk.

A beépített hozzáférési pontnak köszönhetően a nyomtató használatához még Wi-Fi útválasztóra vagy külső hálózatra sincs szükség, így bárhol a nyomtatóhoz csatlakoztathatod a mobilkészüléked.

A SELPHY adathordozók nagy választékban vásárolhatók meg a különböző nyomtatási projekteknek megfelelően. A képeslapnyomtatástól a mobilkészülékekről kinyomtatható négyzet alakú matricákig, mindenki megtalálja a számára megfelelő nyomtatási megoldást.

Ha további kérdése lenne, forduljon az Interelektronik Plusz Kft.-hez bizalommal!

Categories