Íme az Interelektronik Plusz legújabb akciós listája!

Nyomtatóra lenne szükséged? Akkor juss hozzá nálunk verhetetlen áron a legjobb printerekhez!

Irodai, fotó, vagy egyszerű asztali nyomtatóra van szükséged? Nálunk mindent megtalálsz! Tekintsd meg legújabb akcióinkat, és találd meg a számodra legalkalmasabb készüléket az Interelektronik Plusznál!

Canon Pixma TS5050

Le a vesződséges otthoni nyomtatással. A könnyen beállítható előlapról és a 7,5 cm-es LCD kijelzőről gyorsan elérheti a szkennelési, másolási és nyomtatási funkciókat. Az innovatív hátsó papíradagolónak köszönhetően mindössze 40 másodpercen belül nyomtathat szegély nélküli fényképeket otthon.

Ár: 30.480 ft

Canon i-sensys LBP6030

Megfizethető, helytakarékos fekete-fehér lézernyomtató személyi vagy kis irodai használatra tervezve. Csendes, megbízható és különösen energiahatékony, kis energiafogyasztású készülék, amely gyorsan biztosít kiváló minőségű nyomatokat.

Ár: 20.000 ft + áfa

Canon Pixma MG3650

Ezzel a wifis multifunkciós készülékkel egyszerűen csatlakozhat okostelefonokhoz, táblagépekhez és a felhőhöz. Élje át a gyors és kiváló minőségű nyomtatás, másolás és szkennelés élményét a kétoldalas nyomtatás és az opcionális XL-méretű tintakazetták révén.

Ár: 17.000 ft + áfa

Canon Pixma iP7250

Nagyteljesítményű fotónyomtató 5, színenként cserélhető tintapatronnal, Wi-Fi csatlakozással és okostelefonról történő nyomtatással. Alacsony kivitel, két beépített papírtálca, automatikus kétoldalas nyomtatás és közvetlen lemeznyomtatás (CD, DVD, BD).

Ár: 17.000 ft + áfa

Canon Pixma iP2850

A Canon FINE technológiájának és választható XL méretű festékkazettáinak köszönhetően ez a nyomtató kedvező áron biztosít kiváló minőségű nyomtatást. USB-csatlakoztathatóságának köszönhetően tökéletes személyi asztali nyomtató.

Ár: 9.000 ft + áfa

Canon i-SENSYS MF247dw

4-az-1-ben fekete-fehér hálózati lézernyomtató gyors, 27 oldal/perces nyomtatási sebességgel, kiváló minőségű nyomtatással, valamint fejlett funkcionalitással a kis munkacsoportok mobil felhasználói számára.

Ár: 79.000 ft + áfa

 

További részletekért keresd bátran boltunkat: Telefon: 42/315-280 vagy 06-30-375-9899! Címünk: 4400 Nyíregyháza, Szarvas u. 14.

Categories