• http://interelektronikplusz.hu/wp-content/uploads/Woman-s-Hand-With-Working-Copi-40083205.jpg

    Miért venné meg, ha fizethet csak a használatáért?

http://interelektronikplusz.hu/wp-content/themes/flare/images/shadow-1.png

Fizessen amennyit nyomtat… Nem többet!

Irodatechnika bérlet

Az irodai nyomtatás költségeiből kiveheti a nyomtató árát és karbantartását.
Miért venné meg a méregdrága nyomtatót, ha nem szükséges?
Nyomtasson anélkül, hogy nagy értékű berendezést vásárolna, és fizessen csak annyit, amennyit nyomtat…

Egy modern nyomtató ára csillagászatinak tűnhet, ezért sok vállalkozás pályázatokból, vagy vállalkozó hitelekből kénytelen finanszírozni az irodatechnika kötségeit. Ha a saját zsebébe kell nyúlni, bizony sokszor meggondolandó a több százezer forintos vagy még annál is tetemesebb beruházás.

Ha Ön is abban a helyzetben van, hogy szeretne modern irodatechnikát biztosítani a kollektíva részére, ugyanakkor a büdzsé korlátok közé szorítja tervét, az irodatechnika bérleti kostrukciót Önnek találták ki.

Ha ezt választja, nagyobb irodagép beruházás nélkül megúszhatja.

Akár holnaptól saját irodájában nyomtathat a legmodernebb eszközökkel és valóban csak azt kell megfizetnie amit kinyomtat. Ha már nyomtat, akkor folyik a munka, tehát a nyomtatásnak a példányszámra kiszámított költségét játszva kifizetheti bevételeiből…

Nem csak a gépvásárlás gondját és költségeit iktathatja ki életéből, de a karbantartással és javítással sem kell foglakoznia. A bérbeadó érdeke, hogy az Ön irodájában elhelyezett készülék mindig problémamentesen dolgozzon, az esetleges karbantartás rendszeresen el legyen végezve.

Ennek a kontrukciónak nagyszerű előnye, hogy nem vonja el figyelmét a munkától, a gépek mindig rendelkezésre állnak. Ezért Önnek és munkatársainak csak az a dolga, hogy használják a rendelkezésre állított gépeket.

Ajánlatunk előnyei:

1Nem kell az irodatechnika kiválasztásával bíbelődnie, mert felmérjük munkahelye igényeit, és az optimálisan kihasználható gépeket ajánjuk és telepítjük. Ezért biztos lehet benne, hogy munkafolyamatainak megfelelő tudású, strapabíró, modern gépekkel dolgozhat.

2Nagy összegű beruházás helyett akár már holnap a legmodernebb gépekkel dolgozhat. Megspórolhatja az irodatechnikai beruházásra fordítandó költségeket, inkább más fejlesztésekre vagy kényelmi felszerelésekre fordíthatja.

3Nem Önnél amortizálódik a berendezés, mert hiszen nem is az Öné, így ennek gondja lekerülhet válláról. Ha egy berendezés elkopik, egyszerűen kicseréljük és kész.

4Nem kell a karbantartásokkal bíbelődnie, mert munkatársaink rendszeresen ellenőrzik a gépek állapotát és biztosítják, hogy minden pillanatban hadrafogható legyen a technika.

5Tökéletes szupportot élvezhet, nem kell a gépkönyvet tanulmányoznia, mert telepítéskor szakember tanítja be az adott eszköz használatát.

6Ha mégis valamilyen kérdése adódók, pontosan tudhatja, kit kell hívnia az azonnali válaszokért.

Érdekelné egy remek javaslat?

Ha tennénk Önnek egy javaslatot, ami arról szólna, hogyan nyomtathatna munkahelyén, vagy otthonában kiváló minőségben, gyorsan, és főleg gazdaságosan?

Milyen jó lenne, ha egy világmárka garanciájával kaphatna megoldást a gördülékeny munkavégzésre, amikor nincs több leállás a technika miatt, csak folyamatos, hatékony munka!

visszahívás Kérjen visszahívást itt!