• http://interelektronikplusz.hu/wp-content/uploads/businessman-and-printer.jpg

    Természetesen működik. Fennakadás nélkül.

http://interelektronikplusz.hu/wp-content/themes/flare/images/shadow-1.png

Fizessen amennyit nyomtat… Nem többet!

Üzemeltetési szolgáltatás

Belegondolt már abba, hogy a megvásárolt irodatechnika időnként karbantartásra szorul? Ugye milyen bosszantó lenne, ha valamelyik kollégája izzadó homlokkal próbálná működésre bírni a fénymásolót vagy a nyomtatót, miközben szorít a határidő?

A nyugodt munka egyik fontos feltétele, hogy a szükséges eszközök tökéletesen bevethető állapotban álljanak rendelkezésre. Ha Ön is került már olyan helyzetbe, amikor rá kellett döbbennie, hogy napi munkáját nem tudja elvégezni valamelyik berendezés meghibásodása miatt, akkor pontosan tudja, hogy milyen idegesítő érzés.

Miért töltené idejét azzal, hogy gépkönyvekben elveszve próbálja megfejteni, hogy például miért nem mozdul a nyomtatófej? Minden ezzel töltött perc elvonja Önt saját munkájától, megakasztja produktivitását, akadályozza az egész kollektíva eredményeit.

Vajon ha ezen múlna, kockára tenné egy határidős munka sikerét?

Megszabadítjuk a kényelmetlen helyzetektől azzal, hogy folyamatosan karbantartjuk irodai berendezéseit.

Nem kell mással foglalkoznia, csak a saját dolgaival, kollektívája irányításával, olyan dolgokkal, amelyek előreviszik cégét, vállalkozását.

A bérelt irodatechnika további előnyei:

Akár havi szinten karbantartjuk irodatechnikai arzenálját. Rendszeres karbantartásokkal keressük fel munkahelyét, olyan időpontokban, amikor legkevésbé zavarjuk a munkát. könnyen előfordulhat, hogy a munkatársak nem is érzékelik ezt, mert munkaidő után megyünk. A kollektíva csak azt érzékeli, hogy a technika egyszerűen nem hibásodik meg, minden rendben működik, a festéktonerek minden fel vannak töltve…

A modern berendezéseket beállíthatjuk olyan módon, hogy azok az interneten küldenek állapotjelzéseket hozzánk. Így előre tudjuk mikor kell beavatkozni, feltölteni, illetve már úgy megyünk hibaelhárításra, hogy pontosan tudjuk mi az eszköz problémája. Eredmény? Hatékony, ultragyors szervizszolgáltatás a hét bármelyik napján.

Ezért lehet Önnek hasznos:

1Berendezései mindig kiválóan működnek, rendelkezésre állnak, ezért hatékony munkát teszünk lehetővé, leállások nélkül.

2A rendkívüli szervizeket nagyon gyorsan elvégezzük, mire hív bennünket, már tudjuk mi a hiba.

3Minimális leállásokkal megúszhatja a szerviztámogatást, a karbantartásokat munkahelye időbeosztásához igazítjuk.

Érdekelné egy remek javaslat?

Ha tennénk Önnek egy javaslatot, ami arról szólna, hogyan nyomtathatna munkahelyén, vagy otthonában kiváló minőségben, gyorsan, és főleg gazdaságosan?

Milyen jó lenne, ha egy világmárka garanciájával kaphatna megoldást a gördülékeny munkavégzésre, amikor nincs több leállás a technika miatt, csak folyamatos, hatékony munka!

visszahívás Kérjen visszahívást itt!