Keresd nálunk a Canon PIXMA akciókat

A TS5050-et most verhetetlen áron szerezheted be karácsonyra az Interelektronik Plusznál. Érdemes minél hamarabb lecsapni rájuk, mert az akció csak a készlet erejéig érvényes. Lássuk mit tudnak!

Bátran mondhatjuk ezek az otthoni nyomtatók királyai. A könnyen beállítható előlapról és a 7,5 cm-es LCD kijelzőről gyorsan elérheti a szkennelési, másolási és nyomtatási funkciókat. Az innovatív hátsó papíradagolónak köszönhetően mindössze 40 másodpercen belül nyomtathat szegély nélküli fényképeket otthon.

A PIXMA sorozat FINE tintasugaras nyomtatófejének és az 5, színenként cserélhető patronnak köszönhetően a fényképeken minden apró részlet látható.

Beépített Wi-Fi-jének segítségével nyomtathat okoseszközéről vagy számítógépéről az Android, az iOS, a Google Cloud Print és a Windows 10 Mobile rendszerek támogatásával.

A TS6050-es már nagy kapacitású tintákkal rendelkezik. Canon XL-méretű tintakazettákkal a hagyományos kazettákhoz képest oldalanként akár 30%-os megtakarítást érhet el. Ez már duplapapír-adagolóval rendelkezik, ami lehetővé teszi azt, hogy egyszerre adagoljon papírt a hátsó adagolóba, és normál papírt tartson az első kazettában.

Canon PIXMA TS5050

Ár: 30.480 Ft

 

Categories