• http://interelektronikplusz.hu/wp-content/uploads/digital-printing.jpg

    Gyors ellátás, minimális leállás

http://interelektronikplusz.hu/wp-content/themes/flare/images/shadow-1.png

Fizessen amennyit nyomtat… Nem többet!

Nyomtatási segédanyagok, kellékek

Üzletünkből szupportáljuk az irodatechnikához szükséges kellékeket, elsősorban nyomtatáshoz. A tőlünk vásárolt vagy bérelt összes berendezés ellátását saját üzletünk kínálatából biztosítjuk.

Ha Ön is olyan eszközzel rendelkezik, amelyeket tőlünk vásárolt vagy bérel, nem kell máshoz fodulnia, a kellékeket üzletünkben megtalálhatja. 
Vagy automatikusan elvisszük Önhöz, amikor a karbantartás azt kívánja.

Irodatechnika karbantartás szolgáltatásunk része, hogy a szükséges nyomtatási segédanyagokat mindig időben pótoljuk a berendezésekben. Csak kevesen tudják, de ma már vannak olyan berendezések is, amelyek az interneten keresztük kommunikálva előre jelentik, hogy időszerű a nyomtatási segédanyagok vagy a festékkazetták cseréje.

nyomtatási segédanyagok, kellékek

Festékpatronok, tonerek remek választékával állunk rendelkezésére, mert nem lehet kérdéses az ellátás gyorsasága. Amennyiben bennünket választ, biztos lehet benne, hogy a kellékanyagok mindig a megfelelő mennyiségben állnak készen.

A mai trendek a széles, nagyformátumú nyomtatás eszközeinek elérhetőségét is szükségessé teszik, így felkészülten várjuk azokat az igényeket, amelyek tekercses, plotterek ellátását célozzák.

Érdekelné egy remek javaslat?

Ha tennénk Önnek egy javaslatot, ami arról szólna, hogyan nyomtathatna munkahelyén, vagy otthonában kiváló minőségben, gyorsan, és főleg gazdaságosan?

Milyen jó lenne, ha egy világmárka garanciájával kaphatna megoldást a gördülékeny munkavégzésre, amikor nincs több leállás a technika miatt, csak folyamatos, hatékony munka!

visszahívás Kérjen visszahívást itt!